Hoe ga ik te werk

Vachtverzorging van een Poodle of Doodle is een zeer tijdrovende klus dat veel geduld en energie vraagt. Niet alleen van mij maar zeker ook van uw hond. Daarom doe ik ook maar één hond per dag. Tijdens de trimbeurt wordt de hond meerdere keren lekker even vrij gelaten en mag hij/zij heerlijk in mijn tuin snuffelen, voertjes zoeken en wellicht even een sanitaire stop. 

De voertjes die ik gebruik zijn allemaal op basis van vers vlees (gedroogd) van het merk Haaksbarf, Snackiez en privet label. Mocht uw Poodle en/of Doodle allergisch zijn, dan verneem ik dat natuurlijk graag, zodat ik hier rekening mee kan houden. Als uw Poodle en/of Doodle klaar is krijgt u van mij een whatsapp berichtje, zodat u uw trouwe viervoeter weer kunt komen ophalen. 

Mocht u uw Poodle of Doodle vers vlees voeren, kan ik u ook hierin adviseren. De merken waar ik volledig achter sta zijn: Haaksbarf en Shaweca. Voor uitgebreide informatie verwijs ik u naar Haaksbarf.nl en/of Shaweca.nl