Over mij


Ik zal mijzelf even voorstellen:

Ik ben Ingrid van der Molen, Ik ben de trotse eigenaar van twee grote poedels, luisterend naar de namen Markies en Qwinto, het zijn echte clowns en zeker mijn maatjes. Na vijftien jaar mijn eigen dierenspeciaalzaak te hebben gehad heb ik, mede door mijn eigen poedels, besloten om mijn hart te volgen en hier iets mee te gaan doen. Dit doe ik naast mijn huidige partime baan. Voor als nog is dit alleen op de zaterdag, mijn grootste wens is dan ook om dit uit te breiden, wat zeker gaat lukken.

Ik kwam al gauw uit bij het hoofdstuk vachtverzorging bij honden, en ben een opleiding trimster gaan volgen. Gedurende de tijd kwam ik tot de ontdekking dat de vachten van de Poodle en Doodle mij het meeste aantrokken. Na wat speurwerk kwam ik terecht bij DoodleHairDo.nl voor Labradoodles en daar heb ik een opleiding gedaan. Dit aangevuld met kennis over de verschillende vachtsoorten en behandelingen van de Doodles.

Na het behalen van mijn diploma ben ik van start gegaan met de Poodles en Doodles. Ik hoop dan ook van harte dat ik in al uw wensen kan voorzien.

Natuurlijk is een goede omgang met uw hond van groot belang. Ik heb in 2018/2019 de opleiding “Welzijn samen met de hond” bij Feedback opleidingen gevolgd en mijn diploma behaald. Ik ben “gedragsdeskundige, gespecialiseerd in het welzijn van honden”. Dit volgens de richtlijnen van de PDTE (Pet Dog Trainers of Europe). In 2019 een certificaat behaald van Els Vidts van Freedogz over beweging en gedrag. Voortdurend school ik bij op alle vlakken. Tevens ben ik paraveterinair dus genoeg expertise in huis om uw trouwe viervoeter met een gerust hart even bij mij achter te laten.